MKRS ka hapë konkursin për çmimet në fushën e kinematografisë

27 Mars, 2023 - 6:00 pm

Është hapë konkursi për çmimet vjetore në fushën e kinematografisë, ku në këtë konkurs do të vlerësohen me çmimin kombëtar për Veprimtari Jetësore “Bekim Fehmiu” dhe atë vjetor, shkruan KultPlus.

Më poshtë KultPlus ju sjell të plotë njoftimin e këtij konkursi.

Hapet konkursi për çmimet vjetore në fushën e kinematografisë 🎞️🎥

Ftohen të interesuarit që të propozojnë kandidatët për:

🔸Çmimin Kombëtar për Veprimtari Jetësore “Bekim Fehmiu”

🔸Çmimin Vjetor për Kinematografi

Propozimet duhet të përmbajnë, arsyetimin me shkrim, CV e të nominuarit dhe materialet tjera përcjellëse audio vizuele për të nominuarin. Çmimet u jepen krijueseve të dalluar, të cilët me krijimtarinë e tyre artistike kanë lënë gjurmë

të thella në fushën e kinematografisë

Për më shumë informacione: https://tinyurl.com/2edz6h56./ KultPlus.com

Të ngjajshme