Natalia Portman: Terrorizimi seksual bëri që unë të mendoj më shumë mbi pranimin e roleve në filma (VIDEO)

22 Janar, 2018 - 3:20 pm

Natalie Portman tha se përjetimi i “terrorizmit seksual” në moshën 13 vjeçare e bëri atë të ndjejë nevojën për të mbuluar trupin e saj dhe që të ngurroi para se të shprehej, po ashtu ajo tha se kjo ka bërë që ajo të mendoj më shumë se cilat role do t’i pranoj, përcjellë KultPlus.

Aktorja e cila është shpërblyer me shumë çmime ndau përvojën e saj traumatike në marshimin e grave që u mblodhën në qendrën e Los Anxhelos-it.

“Ndjeva nevojën që të mbuloj trupin tim dhe që të pengoj vetën në të shprehurit dhe në punën time” ka kujtuar aktorja Portman.

Portman tha se këto eksperienca bënë që ajo të ketë një perspektivë krejtësisht të re mbi rolet e filmit që ajo do të pranonte. Ajo u shpreh se për t’iu përshtatur sjelljes së saj ajo kishte refuzuar rolet ku shfaqeshin skena me puthje duke theksuar anën e saj si një vajzë “librash dhe serioze”. Ajo krijoi një reputacion si një grua e re “e kujdesshme, konservatore, e zymtë, serioze”, për të ndjerë se trupi i saj ishte i sigurt dhe zëri i saj po dëgjohej.

“Reagimi ndaj meje që nga komentet e vogla në lidhje me trupin tim deri në deklaratat më kërcënuese dhe të qëllimshme shërbyen për të kontrolluar sjelljen time nëpërmjet një mjedisi të terrorizuar seksual”, ka thënë nder të tjera Portman./ KultPlus.com

Të fundit