Nesër lansohet në Prishtinë, dokumentari “Dita Botërore e Popullsisë”

10 Korrik, 2023 - 4:00 pm

Qendra për Këshillim, Shërbime Sociale, dhe Hulumtime – SIT dhe UNFPA, do të bëjnë lansimin e dokumentarit për shënimin e “Ditës Botërore të Popullsisë”, përcjell KultPlus.

Qëllimi i këtij dokumentari është vetëdijesimi i popullsisë rreth temave që kanë të bëjnë me ditën botërore të popullsisë e që këtë vit tematika ka të bëjë me barazinë gjinore dhe ndërtimin e paqes.

Dokumentari është zhvilluar në kuadër të projektit “Të Rinjtë për Përfshirje, Barazi dhe Besim” financuar nga UN Peace Building Fund dhe zbatuar nga UNFPA.

Ngjarja do të mbahet me datën 11 korrik 2023, nga ora 11:00 në “Kino Armata” në Prishtinë. / KultPlus.com

Të ngjajshme