Netflix ka blerë të drejtat e transmetimit për të gjithë filmat e ardhshëm të Sony, përfshirë Spider-Man

12 Prill, 2021 - 7:25 pm

Adhuruesit e Marvel duhet të gëzohen, sepse thuhet se Netflix ka blerë të drejtat e transmetimit të filmave të vjetër të Spider-Man nga Sony.

Netflix njoftoi para disa ditësh se kishte nënshkruar një kontratë shumëvjeçare me Sony-n, që do të lejojë që filmat e vjetër të Sony, si filmat Spider-Man të Andrew Garfiels, të shfaqen në Netflix.

Marrëveshja do të zgjasë pesë vite, dhe ndërsa ka informacion të kufizuar për sa i përket kushteve të marrëveshjes, burimet për The Wall Street Journal thonë se mendohet të jetë me vlerë “disa qindra milionë dollarë në vit”, duke arritur në më shumë se 1 miliard dollarë në pesë vitet.

Filmat e Marvel që vijnë në Netflix nuk ndalen tek filmat Spider-Man; të tjerët si Tom Hardy’s Venom dhe Moribus për të cilët Sony kanë të drejta mund të vijnë gjithashtu në platformën e transmetimit.

Por kjo marrëveshje vlen vetëm për përdoruesit në SHBA./ KultPlus.com

Të ngjajshme