Netflix sjell si serial kryeveprën “Njëqind vjet vetmi” të Marquez

18 Prill, 2024 - 4:14 pm

Netflix është duke u përgatitur që të vërë në dispozicion të abonentëve të tij, që është një seri e bazuar në romanin “Njëqind vjet vetmi” të Gabriel García Márquez.

Në rrjet është publikuar traileri para disa ditësh, duke ofruar një vështrim të parë për serialin, ndërsa data e premierës do të bëhet publike së shpejti.

Personazhet qendrore të veprës ikonike të Márquez-it janë anëtarët e familjes Buendía, të cilët narratori i ndjek duke përshkruar histori të çuditshme dhe fantastike nga jeta e secilit. Historia, duke rrëfyer mendime dhe incidente logjike, është e pushtuar nga elementi i absurdit, por edhe nga elementët e një përralle.

Njëqind vjet vetmi është drejtuar nga Alex García López dhe Laura Mora. Kasti përfshin aktorët Claudio Cataño, Jerónimo Barón, Marco González, Susana Morales, Ella Becerra, Carlos Suaréz, Moreno Borja, Santiago Vásquez./KultPlus.com

Të ngjajshme