‘No Time to Die’ më 8 tetor premierë botërore në SHBA, më 11 nëntor në Australi

3 Tetor, 2021 - 11:39 pm

“No Time to Die” pati premierën botërore më 30 shtator në Mbretërinë e Bashkuar, më 8 tetor do të shfaqet në SHBA dhe më 11 nëntor në Australi.

Standardi i fuqisë së butë britanike është kthyer,me No Time to Die, një film të lancuar në kinema në kohën e mungesës së letrës higjenike. bazuar në një karakter letrar të konceptuar kur racionimi i sheqerit dhe mishit ishte ende në fuqi.

Filmi i fundit i Craig si diva e inteligjencës britanike është një barnstormer epik, me skenarin nga Neal Purvis, Robert Ëade dhe Phoebe Ë-Bridge që sjell patos, dramë, trishtim, etj.

Regjisori Cary Fukunaga na tregon gjithashtu një Bond romantik, i cili nuk ka frikë të tregojë ndjenjat e tij.

E gjitha ka të bëjë shumë me një plan të tmerrshëm të luftës biologjike të quajtur “Herakles” që po zhvillohet nga M (Ralph Fiennes) duke përdorur një shkencëtar renegat Obruchev.

Si MI6 ashtu edhe CIA duan Obruchevin – por inteligjencës britanike nuk i intereson të përfshijë Bondin që tani është në pension në Xhamajka, dhe statusin e tij 007 e mban një agjenti të ri Nomi.

Por amerikanët, e bindën Bondin që të merrte punën si një profesionist i pavarur, dhe e dërguan në Kubë, ku ai lidhet me një operative të pa trajnuar: Palomën.

Dhe përfundimi i madh tregon se 007 është ende i aftë të sjellë një surprizë në bazën e fansave dhe mund të ndodhë që bota e Bondit të ketë marrë diçka nga universet Marvel dhe DC, me ndjenjën e tyre të madhështisë dhe misterit vizatimor.

“No Time To Die” duket se po zhvillohet në botën reale, një hapësirë e madhe e gjerë e hapur që ne të gjithë e dëshirojmë./KultPlus.com

Të ngjajshme