‘Oppenheimer’, filmi më i gjatë i Nolanit

20 Korrik, 2023 - 8:20 pm

Regjisori Christopher Nolan sivjet ka ardhur me filmin e tij më të ri, “Oppenheimer”.

Ky film po ashtu karakterizohet nga gjatësia e tij, që e bën më të gjatin film të anglezit.

Kështu, ky film ia zë vendin atij “Intertellar” që kishte prirë, me dy orë  e 49 minuta.

I bazuar në librin “Prometeu amerikan” nga Kai Bird dhe Martin J. Sherwin, filmi përcjell fizikanin teorik, J. Robert Oppenheimer, i cili ishte figurë kyçe në krijimin e armëve të para bërthamore si pjesë e Projektit të Manhattanit./KultPlus.com

Të ngjajshme