Paw Patrol the mighty movie arrin në Cineplexx

22 Shtator, 2023 - 7:09 pm

Paw Patrol the mighty movie arrin në Cineplexx Prishtinë dhe Prizren.

Paw Patrols nuk janë vetëm në Cineplexx ju pret një vikend i paharrushëm me shumë aktivitete dhe shpërblime, e qershia mbi torte është vet filmi Paw Patrol the mighty movie.

Ne Cineplexx Prishtinë të dashur fëmijë ju pret një super event të shtunën dhe të dielën me surpriza, dhurata, maskota, face painting e shumë e shumë surpriza të tjera, do të jetë një fundjavë e paharrueshme.

Disa nga dhuratat janë:

100x pako për fëmijë nga Jona Med

1x kupon me vlerë 100 Euro nga The Entertainer Kosovo

3x kupona me vlerë

50 Euro nga Springfield_Kosovo

20x kupona nga Kids Galaxy

Ndërsa, në Cineplexx Prizren gjithashtu ju pret një super event të shtunën dhe të dielën me surpriza, dhurata, maskota, facepainting e shumë e shumë surpriza të tjera, do të jetë një fundjavë e paharrueshme.

Disa nga dhuratat janë:

5x Voucher nga Area52

5x Voucher nga Area Park   

5x Voucher nga Toyzz Shop, secila me vlerë 10 euro

1x kupon me vlerë 100 Euro nga The Entertainer Kosovo

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx Kosova , ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit Cineplexx Aplikacioni  apo direkt në kinema prej orës 15:30.

Të ngjajshme