Përmbyllet edicioni i parë i PriGlobal, filmi ukrainas ‘Luxembourg, Luxembourg’ shpallet fitues

29 Prill, 2023 - 2:43 pm

Është përmbyllur edicioni i parë i PriGlobal, javës së filmit ndërkombëtar të metrazhit të gjatë, përcjell KultPlus.

Në këtë program i cili mbahet në kuadër të PriFest, juria e përbërë nga Visar Morina – regjisor, Ilire Vinca – aktore dhe Burim Mustafa – regjisor, shpallën fitues filmin ukrainas ‘Luxembourg, Luxembourg’.

Në vijim gjeni postimin e plotë të PriFest:

Përmbyllet edicioni i parë i PriGlobal – java e filmit ndërkombëtar të metrazhit të gjatê.
Me projeksionin e mbrëmshëm të filmit ‘Ducks, an urban legend’ në Kino Armata, ku ishte prezent edhe regjisori Shahar Rozen, përfundoi PriGlobal.

Juria, në përbërje: Visar Morina – regjisor, Ilire Vinca – aktore dhe Burim Mustafa – regjisor, nga 5 filmat që ishin në konkurencë zyrtare zgjodhi filmin fitues, e ai është filmi Ukrainas: LUXEMBOURG, LUXEMBOURG nga regjisori Antonio Lukich dhe producentë Volodymyr Yatsenko dhe Anna Yatsenko.

PriFest do të vazhdon me iniciativat e reja dhe aktivitetin vjetor, në qershor nga datat 6-10 me javën e filmit dokumentar – PriDox./KultPlus.com

Të ngjajshme