Produksioni FrameIn shpallë konkurs për audicion për filma televiziv

21 Dhjetor, 2020 - 6:53 pm

Produksioni FrameIn në bashkëpunim me Radio Televizionin Shtetëror të Maqedonisë së veriut, TVM2 ka shpallur konkurs për audicion për filma televiziv, shkruan KultPlus.

Në shpalljen e bërë tregohet se në projekt mund të marrin pjesë aktorë/aktore, që i përkasin grupmoshave si në vijim:

Aktorë të moshes 20-60 vjeç,

Aktore të moshes 20-60 vjeç,

Të gjithë që janë të interesuar mund të dërgojnë Cv dhe fotografinë në emailin: [email protected]   .

Më poshtë mund të lexoni njoftimin e plotë:

Audicion për Filma Televiziv

Produksioni FrameIn Production në bashkepunim me Radio Televizionin Shtetëror të Maqedonisë së veriut, TVM2

Shpallë audicion: Në këtë projekt mund të marrin pjesë aktorë/aktore, që i përkasin grupmoshave si në vijim:

Aktorë të moshes 20-60 vjeç,

Aktore të moshes 20-60 vjeç,

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV dhe fotografi ne emal: [email protected]  

Producent i projektit Arben Fejzullau ne regji të Ibër Deari./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme