QKK shpallë fituesit, pesë filma artistik të metrazhit të gjatë

23 Dhjetor, 2021 - 3:27 pm

“Bota jonë” me skenar dhe regji të Luana Bajramit i prinë listës së filmave artistik të metrazhit gjatë, e cila në këtë projekt filmik vjen me producentë Valbona Rrahmanin, shkruan KultPlus.

Në këtë listë janë edhe filmat “Gruaja e shtëpisë”, me skenar dhe regji të Fatos Berishës, “Faji” ,e skenar dhe regji të Edon Rizvanollit. “War, games and videorecordings” me skenar të Dhurata Hotit e regji të Birol Urcan dhe “Last exit” ,e skenar dhe regji të Bekim Gurit.

QKK përpos filmave artistik të metrazhit utë gjatë, ka mbështetë edhe filmat në kategorinë me kooproduksion minor, filmat me regjisorë debutues, për zhvillim skenari për film të metrazhit të gjatë, atij artistik dhe filma të metrazhit të gjatë dokumentar.

KultPLus ju sjell listën fituese, të cilat janë vlerësuar nga komisioni profesional i QKK-së/ KultPlus.com

https://qkk-rks.com/uploads/files/2021/December/22/Lista_e_projekteve_fituese_20211640211563.pdf?fbclid=IwAR0cHF6Y1SWMSPoKUWEp2hmNqrFMVTuBOSTKKkILqHPVoqTipzY8FL5_gU8

Të fundit

Të ngjajshme