займ на карту онлайн потребительский кредит

Richard Gere: Për suksesin tim është meritore fuqia më e madhe në univers, diçka shumë më e rëndësishme se paraja dhe fama

4 Gusht, 2020 - 10:58 pm

Aktori i Hollywoodit, Richard Gere, në një forum ka thënë që sekreti i tij i suksesit nuk janë egoizmi, nevoja për famë dhe para, por diçka shumë më tepër dhe shpirtërore sublime

“Nëse karriera juaj është e orientuar në atë që të bëheni perfekt, të bëheni ikonë – të jeni të bindur që nuk do të keni sukses. Për të arritur sukses të madh, nuk është me rëndësi të bësh gjërat vetëm për vete, por edhe për Universin”.

“Mirësjellja dhe dashamirësia janë stimuluesit kryesorë të suksesit. Në raport me mirësinë, paraja dhe fuqia janë gjëra të imëta. Mirësia dhe dashuria janë forca më të fuqishme në Univers”, transmeton KultPlus.

Aktori ka shtuar:

“Mendoj që të gjithë duhet, në rend të parë, të mësojmë kush vërtet jemi. Çfarë është Universi ynë dhe si jemi të ndërlidhur me gjithçka në botë“.

Richard Gere tashmë me vite të tëra është pasues i budizmit, ndërkaq mentor i tij Dalai Lama të cilin e ka njohur në një udhëtim në Nepal.

Ka themeluar fondacionin “Gere”, funksioni i të cilit është ruajtja e kulturës tibetiane dhe ndihma në ndërtimin e tempujve budistë në jug të Indisë. / KultPlus.com

Të ngjajshme