Serial për ditët e fundit të jetës së Marilyn Monroes

5 Prill, 2019 - 12:30 pm

Gjashtë muajt e fundit të jetës së Marilyn Monroes do të shfaqen në një seri të re të shtëpisë të prodhimit “BBC Studio”, e cila gjë do të zbardh ndër të tjerash edhe marrëdhënien me presidentin amerikan, John F. Kennedy.

Titulli fillestar i serialit është “Ditët e fundit të Marilyn Monroe” dhe është i bazuar në pjesë të librit Keith Badman, Viti i fundit i Marilyn Monroe, histori e mahnitshme e vërtetë”

Producenti ekzekutiv, Simon Lupton, ka arritur marrëveshje me skenografinë Dan Sefton, i cili ka pohuar se është “i kënaqur se kjo histori e pabesueshme do të transferohet në ekran”.

Marilyn Monroe vdiq në vitin 1962 në moshën 36-vjeçare, si shkak i vdekjes thuhet është mbidoza me pilula gjumi. Ndërkohë, vdekja e saj shkaktoi shumë polemika dhe spekulime.

“Serioziteti në punë i Marilyn Monroes dhe beteja e saj me njerëz të fuqishëm që kontrollojnë shtëpinë e prodhimit, për fat të keq, ende edhe sot është aktuale”, tha Dan Sefton.

Ndryshe, ende nuk dihet se kush do të luajë në seri pasi që projekti është në fazën fillestare. /Telegrafi/

Të ngjajshme