“The Remigrant” me regji të Astrit Alihajdarit shfaqet në Milano

13 Nëntor, 2018 - 4:00 pm

“The Remigrant” me regji të Astrit Alihajdarajt, është filmi 18 minutësh i cili vetëm gjatë muajit tetor dhe nëntor ishte pjesë e katër festivaleve të ndryshme, shkruan KultPlus.

Filmi i Alihajdarit, së fundmi do të shfaqet më 17 nëntor në SOUQ Film Festival in Milano.
“The Remigrant” ishte pjesë edhe i festivaleve si Europanorama – Oslo International Short Film Festival, LINZ International Film Festival, International Film Festival në Bottrop, Germany.

“The Remigrant” është filmi i cili e sjellë për herë të parë në rolin e regjisorit aktorin e njohur Astir Alihajdari. Ky film flet për shumë tema në të njëjtën kohë. Migrimi, harmonia në familje, edukimi i fëmijëve, janë disa nga temat që jetësohen përmes aktorëve: Florist Bajgora, Ilire Vinca, Veton Osmani dhe Leze Qena./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme