Thirrje për audicion, ‘Armadale Landing’ kërkon një djalë nga 8-13 vjeç për filmin ‘Koagulim’

6 Janar, 2021 - 2:05 pm

Shtëpia filmike ‘Armadale Landing’ ka ftuar të gjithë kandidatët e interesuar t’i përrgjigjen thirrjes për audicion në interpretimin e rolit kryesor në filmin e metrazhit të shkurtër ‘Koagulim’. Filmi është nën regjinë dhe skenarin e Noar Sahitit, përcjellë KultPlus.

Materialet e mëposhte për audicion, duhet të dërgohen në [email protected]

-Emri i plotë, data dhe vendi i lindjes

-3 fotografi (1 foto frontal, ku shihen kthejllët atributet fizike të kandidatit; 1 foto nga profili dhhe 1 foto nga një kënd i lirë. Fotot mund të realizohen me telefon)

-Një video xhirim (max:1 minut), ku djaloshi flet për një temë të preferuar (një aktivitet që i pëlqen të bëjë, apo temë që e entuziasmon. Klipi mund të xhirohet me telefon dhe të ngarkohet në link privat në Youtube apo Vimeo, ose të dërgohet si attachment)

Roli është me pagesë. Filmi do të xhirohet në Prishtinë.

Materialet duhet të dërgohen deri më 22 janar të këtij viti. Ndërkaq, brenda dhjetë ditësh pas këtij afati, kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen për një lexim para kamerës (cold reading)

E obligueshme: Materialet e mësipërme pranohen vetëm nga prindi, kujdestari/ja ligjor/e, apo në rast se fëmija përfaqësohet nga një shkollë/kurs aktrimi, nga agjenti përkatës. Ju lutem në e-mail të bashkangjisni edhe emrin e juaj, relacionin me kandidatin dhe numrin e juaj të telefonit.

Për çfarëdo pyetje, ju lutem drejtohuni në adresën [email protected] ose në Whatsapp: +383 44 103 386. / KultPlus.com

Të ngjajshme