Tom Hanks në Kroaci, “Black Money Games” realizon xhirimet në ishullin Hvar

11 Shtator, 2017 - 12:40 pm

Filmi “Black Money Games”, që konsiderohet të jetë një ndër filmat që do të thyejnë arkat e shitjes do të fillojë xhirimet në pranverën e vitit 2018, shkruan KultPlus.
Dhe ky film do të xhirohet në Kroaci, përkatësisht në ishullin Hvar. Dubrovniku ishte lokacioni i përzgjedhur për këtë film, deri në momentin kur producentët vizituan ishullin Hvar.
Në këtë film rolin kryesor do ta luaj aktori i njohur botëror Tom Hanks, kurse filmi është me regji të Adam Wright.
Dhe ky nuk është një ndër filmat e paktë që janë duke zgjedhur për lokacion Kroacinë, sa i përket xhirimeve, filmat si: Game of Thrones, Star Wars, Robin Hood dhe Mamma Mia, janë filmat që një pjesë të xhirimeve kanë realizuar në rivierën kroate. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme