Tom Holland thotë se do të bëjë Spider-Man 4 por vetëm me një kusht

1 Dhjetor, 2023 - 4:30 pm

Tom Holland thotë se ai do të xhirojë Spider-Man 4 vetëm nëse ia vlen.

Ndërsa ishte ulur me Christina Radish të Collider gjatë një konference për shtyp, aktori zbuloi nëse do ta rishikonte ndonjëherë rolin që e bëri atë të njohur.

“Gjithçka që mund të them është se ne kemi qenë aktivisht të përfshirë në biseda rreth asaj se si mund të duket për një interpretim të katërt të karakterit tim. Nëse mund të gjejmë apo jo një mënyrë për t’i dhënë drejtësi personazhit është një gjë tjetër. Ndihem shumë mbrojtës ndaj Spider-Man”, filloi ai.

“Ndihem shumë, shumë me fat që mundëm të punojmë në një ekskluzivitet që u bë më i mirë me çdo film, që u bë më i suksesshëm me secilin film, që mendoj se është vërtet i rrallë dhe dua të mbroj trashëgiminë e tij.

“Pra, nuk do të bëj një tjetër për hir të krijimit të një tjetër. Do të duhet t’ia vlejë kohëzgjatja e personazhit.”

Pavarësisht se la të kuptohet se mund të duhet pak kohë për të zbuluar se si do të dukej kapitulli tjetër, Holland pohoi se do të ishte “budalla të mos e vishte përsëri kostumin”.

“Unë e dua personazhin dhe njerëzit me të cilët punoj. Pra, do të doja të tregoja një histori tjetër, por do ta tregoj vetëm nëse mund të gjejmë atë të duhurin,” vazhdoi ai.

Kanë kaluar pothuajse dy vjet që kur Spider-Man: No Way Home u shfaq në kinema dhe, duke pasur parasysh të gjitha fytyrat e vjetra që u rikthyen në ekskluzivitet, sigurisht që do të jetë e vështirë për të arritur në krye./ KultPlus.com

Të ngjajshme