Trembëdhjetë filma kombëtar do të sfidohen në DokuFest

10 Korrik, 2017 - 1:59 pm

Filmat e Erenik Beqirit, Eneos Carka, Visar Vishka, Joan Zhonga, Edin Alija, Odeta Cunaj, Durim Kryeziu, Ylljet Alicka, Art Haxhijakupi, Dea Gjinovci, Leart Rama, Astrit Alihajdaraj dhe Emiljo Leka, janë në garën e sivjetme të edicionit kombëtar të DokuFest, shkruan KultPlus.

“Bon Appetit”, City of Walls”, “Doda- The life and adventures of Franz Baron Nopcsa”, “Ethnophobia”, “Fatalist”, “Heaven has been fooled”, “Meeting”, “Plastic floëers”, “Recollection”, “Sans le Kosovo”, Station”, “The remigrant” dhe “They”, janë filmat artistik të metrazhit të shkurtë që janë pranuar sivjet në edicionin e DokuFest, në kategorinë e filmave kombëtar.

“Bon Appetit”, është film me regji të Erenik Beqirit që do të jetë pjesë e kësaj gare, për të pasuar më pas me Eneos Carka, që është regjisor i filmit City of Walls”, pastaj Visar Vishka me “Doda- The life and adventures of Franz Baron Nopcsa”, Joan Zhonga me “Ethnophobia”, “Fatalist”, nga Edin Alija, Odeta Cunaj “Heaven has been fooled”, “Meeting”, nga Durim Kryeziu”, nga Ylljet Alicka “Plastic floëers”, “Recollection nga Art Haxhijakupi, nga Dea Gjinovci “Sns Le Kosovo”, “Station”, nga Leart Rama”, “The remigrant”, nga Astrit Alihajdaraj dhe “They”, nga Emiljo Leka./KultPlus.com

Të ngjajshme