Vajzat dhe gratë e Kosovës që shkëlqyen në botë – Era Balaj

8 Mars, 2022 - 12:29 pm

KultPlus ju sjell 25 vajzat dhe gratë e Kosovës që u shndërruan në zërin e vajzave, djemve, grave dhe burrave të Kosovës.

Vajzat dhe gratë e Kosovës po vazhdojnë të shkëlqejnë në fusha të ndryshme, duke shndritë nëpër botë.

Me rastin e 8 Marsit, KultPlus ka përzgjedhë 25 vajza e gra që nëpërmjet fjalimeve, performancës, muzikës, sportit, filmit e biznesit kanë ngritë dhe kanë përfaqësuar vendin në mënyrë dinjitoze, e duke shndërruar Kosovën në një Kosovë të artë, në një Kosovë që synon Oscar, në një Kosovë që me rrëfimet e nxjerra po nga ky vend, i ka treguar botës po për dhimbjen, kurajën dhe guximin e vajzave dhe grave të vendit më të ri në kontinentin e vjetër.

Po këto vajza dhe gra u shndërruan në inspirimin e shumë vajzave, djemve, grave e burrave, të cilët kuptuan se ëndrrat nuk duhet dhe nuk mbeten vetëm ëndrra.

KultPlus ju sjell Era Balaj, e cila edhe pse në një moshë kaq të re arriti që me shumë sukses të paraqitej në filmin “Luanesha e Kodrës” dhe shijojë suksese ndërkombëtare.

Era Balaj së bashku me Flaka Latifi dhe Uratë Shabani, fituan çmimin “Zemra e Sarajevës” për aktoren më të mirë. /KultPlus.com

Credits: Doug Peters

Të fundit

Të ngjajshme