‘ZANA’, për herë të parë në platformën ‘Amazon Prime’ dhe ‘Vimeo’

17 Dhjetor, 2020 - 7:18 pm

Filmi ‘Zana’, me regji të Antonta Kastratit, një film tashmë me një sukses të dëshmuar përtej kufijve kombëtar, për herë të parë ka zënë vend në platformën online në Amazon Prime video dhe Vimeo, shkruan KultPlus.

Poashtu, është bërë e ditur se së shpejti do të jetë edhe në ITUNES e poashtu edhe në platforma tjera.

Filmi trajton një temë shumë të ndjeshme, ku personazhi kryesor i luajtur nga Adriana Matoshi, e përhumbur nga e kaluara e saj e shtypur prej kohësh dhe e trysnuar nga familja për të kërkuar trajtim nga shëruesit mistikë për infertilitetin e saj, një grua kosovare që përpiqet të pajtojë pritjet e mëmësisë me një trashëgimi të brutalitetit të kohës së luftës.

Bashkangjitur gjeni linkun e Amazon Prime dhe Vimeo. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme