Anita Take dhe Vaçe Zela në një fotografi të rrallë

19 Tetor, 2017 - 2:32 pm

Një foto e rrallë e Anita Takes dhe Vaçe Zelës në Moskë gjatë viteve të 1950-ta. Fotografia është marrë nga faqja Albanian Vintage Photography, pople, cities, kulture and histori, ndërsa KultPlus, po e sjellë si foto lajmin e ditës së sotme./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme