Bota në një çast: më të fortë, bashkë!

15 Maj, 2020 - 11:00 pm

Këto janë hapat e para, drejt rikthimit të normalitetit… Duken tentativa të vështira, të guximshme e hera-herës me risk, por së bashku, do të jetë më e lehtë ta rishohim me pozitivitet realitetin. Të mos harrojmë kujdesin dhe shpresën për të ardhmen… 

Maratonisti Mo Farah stërvitet në Londër

Bebet që humbën nënat pas sulmit terrorist në Kabul

Ushqimi i familjeve të varfra në Bangkok

Emigrantët flenë përdhe në Kali, Kolumbi

Dy peshkatarë anglezë pas lehtësimit të masave

Një vajzë artiste nga Opera e Pekinit

Akrobati stërvitet në Malaga, Spanjë

Stërvitja e kuajve në Dublin, Irlandë

Vajzat festojnë diplomimin në Nju Orlins

Punonjësit e një fabrike celularësh në Indi

Besimtarët falen nga makinat në Teheran

Një zonë e mbyllur në karantinë në Malajzi

Lule për viktimat e një aksidenti sërfi në Hollandë

Një shitës ushqimesh gjatë karantinës në Delhi

Sektori turistik në Gjermani kërkon vëmendje. /konica.al /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme