Foto që do të mbetet përgjithmonë në histori, Albirght, Clinton dhe Clark në Kosovë

23 Mars, 2022 - 8:15 pm

Ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, në qendër, flet me ish-Sekretaren e Shtetit Madeleine Albright, djathtas, dhe komandantin e atëhershëm të NATO-s, Wesley Clark, gjatë festimeve të përvjetorit në kryeqytetin Prishtinë, Kosovë, 12 qershor 2019. /KultPlus.com

Foto: Visar Kryeziu/AP

Të fundit

Të ngjajshme