Fotografi e një dasme në Kosovë, viti 1989

7 Nëntor, 2020 - 1:01 pm

Një ndër fotografët më të famshëm amerikanë, Steve McCurry, kishte realizuar një fotografi të bërë në Kosovë.

Fotografia është shumë e rrallë dhe diçka si kjo nuk kemi parë shpesh në vendin tonë.

Në atë fotografi janë disa krushq, por përshtypje bën flamuri i cili ishte “zyrtari” i shqiptarëve në Jugosllavi – me një yll.

Foto është realizuar në vitin 1989.

“Një person valëvit flamurin e minoritetit shqiptar të Kosovës rrugës për në dasmë. Kosovë, ish-Jugosllavi, 1989”, thuhet në përshkrimin e fotos./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme