Fotografi e rrallë e aktorëve të mirënjohur nga Kosova

13 Janar, 2022 - 5:00 pm

Aktorët e mirënjohur nga Kosova.

Nga majtas: Shani Pallaska, Katarina Josipi, Melihate Ajeti dhe Muharrem Qena.

Të kartërt këta aktorë lanë gjurmët e tyre të paharrueshme në skenën e Teatrit shqiptar. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme