Fotografi e rrallë e At Zef Pllumit

Korrik 16, 2018 - 11:30 am

Fotoja është bërë në Shkodër më 10 shtator 1990, kur ende s’e kishte veshur frakun e gjatë.

At Zef Pllumi për herë të parë është arrestuar më1946 dhe është dënuar me tre vjet burg. Të dytën herë arrestohet më 1967. Më 11 prill 1989 lirohet.

Në foto ai ka të veshur një këmishë të bardhë./ KultPlus.com

Të ngjajshme