Fotografi të rralla nga Kosova e vitit 1917

25 Dhjetor, 2020 - 11:49 pm

Fotografi i njohur anglez Joseph Richard Auber, kishte udhëtuar në Shqipëri dhe Kosovë, në vitin 1917, duke realizuar shumë fotografi nëpër qytete dhe fshatra.

Të fundit

Të ngjajshme