Ibrahim Rugova në Seminarin Albanologjik në vitin 1989

9 Shtator, 2018 - 7:52 pm

Ibrahim Rugova në Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare në vitin 1989./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme