Letra e Sevasti dhe Parashqevi Qiriazit drejtuar qeverisë shqiptare (FOTO)

21 Gusht, 2022 - 5:33 pm

Letra e Sevasti dhe Parashqevi Qiriazit e datuar më 21 gusht 1945, drejtuar qeverisë shqiptare. /KultPlus.com

Albanian Vintage Photography, people, cities, culture and history

Të fundit

Të ngjajshme