Më 19 qershor 1921, në Korçë u krijua shoqëria e vajzave “Zhvillimi”

19 Qershor, 2022 - 1:25 am

Më 19 qershor 1921, në Korçë u krijua shoqëria e vajzave “Zhvillimi”, që synonte emancipimin dhe intergrimin e grave të reja në jetën e qytetit. Në foto, mbërritja e aeroplanit të parë në Korçë, në vitin 1924. / KultPlus.com

Të ngjajshme