Më 23 dhjetor 1925, u krijua Forca Detare Shqiptare

23 Dhjetor, 2022 - 11:00 am

Më 23 dhjetor 1925, u krijua Forca Detare Shqiptare. Në foto, skafet patrulluese të Sarandës dhe Vlorës në vitin 1936. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme