Orkestra popullore e RTP-së në Festivalin Ndërkombëtar në Berlin

5 Gusht, 2017 - 2:02 pm

Në këtë fotografi shihet Orkestra popullore e RTP-së në Festivalin Ndërkombëtar në Berlin në vitin 1969. Majtas lartë: Kolë Bala, Nexhmije Pagarusha, Zef Tupeci dhe Shaqir Hoti. Poshtë majtas: Velko Vojnovic, Jasko Makic dhe Isak Muqolli (ri-postim, kualiteti i fotos më i lartë). / KultPlus.com

Të ngjajshme