Parada shqiptare në Chikagon e viteve 1960 (FOTO)

17 Korrik, 2020 - 2:29 pm

Shqiptarët e Chikagos në paradë në vitin 1960 në rrugën kryesore të qytetit Michigan Avenue.

Me veshje popullore dhe me flamurin shqiptarë në dorë ata kanë tërhequr vëmendjen e vendasve. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme