Fotogaleri nga edicioni i dytë i KultStrofa

8 Shkurt, 2018 - 2:20 pm

Arjola Zadrima doli të jetë fituese e edicionit të dytë të “KultStrofa”, të organizuar nga gazeta online për kulturë www.kultplus.com.

Me vendim të jurisë profesionale në përbërje të: Erenestina Halili, kryetare dhe Halil Matoshi e Adil Olluri, anëtarë, çmimi i dytë ka shkuar për Adem Gashin, kurse i treti për Sibel Halimin.

Emocionet e kësaj mbrëmje letrare ju sjellim nëpërmjet fotografive të realizuara nga fotografi Arben Llapashtica, ku të pranishëm ishin edhe finalistët e këtij edicioni, sikurse që kishte të pranishëm shumë figura të njohura të jetës kulturore në Kosovë, Shqipëri e më gjerë./ KultPlus.com

Të ngjajshme