10 bursa të plota për maturantë dhe punësim të garantuar në pozita menaxhuese

30 Gusht, 2019 - 1:52 pm

Bursa 100% dhe punësim të garantuar në “Albina Dyla Company” për 10 maturantë nga Gjakova dhe Prishtina pas marrëveshjes së nënshkruar nga Kolegji Universum me këtë kompani për ndërlidhje të Akademisë me Industri.

“Albina Dyla Company” do të financoj studimet e 10 maturantëve për 3 vite në Kolegjin Universum, të cilët përveç pjesës akademike studentët do të punojnë part-time gjatë studimeve e më pas e vazhdojnë kontratën si të punësuar në këtë kompani. Aplikimet kanë filluar https://bit.ly/2HuFzbg

Studentët do të punësohen në Menaxhim të Shitjes, Menaxhim të Prodhimit, Menaxhim të Rrjeteve Sociale, Menaxhim të Burimeve Njerëzore dhe IT.

Aplikimet bëhen online përmes këtij linku https://bit.ly/2HuFzbg deri me 15 Shtator 2019. Përzgjedhja e studentëve bëhet përmes Testit dhe Intervistës nga Kolegji Universum dhe “Albina Dyla Company“.

Për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo  telefononi në +383 44 144 062. 

 

Të fundit

Të ngjajshme