11 Dhjetori – Dita Ndërkombëtare e Maleve

11 Dhjetor, 2023 - 9:05 am

Sot shënohet 11 Dhjetori – Dita Ndërkombëtare e Maleve. Kjo ditë është shpallur nga Ansambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara.

Dita Ndërkombëtare e Maleve është një mundësi për të rritur ndërgjegjen mbi rëndësinë e maleve në jetën tonë dhe për të theksuar rëndësinë e zhvillimit të qëndrueshëm të maleve.

Dita Ndërkombëtare e Maleve zhvillohet çdo vit me një temë të caktuar në përputhje me zhvillimin e qëndrueshëm të maleve. /KultPlus.com

Të ngjajshme