16-të fotografi që dëshmojnë se koha nuk e zbeh dot dashurinë

28 Dhjetor, 2020 - 4:57 pm

Koha ikën shpejt dhe ajo çka lë pas janë ndjesitë.

Nëse vitet mbulojnë me harresë shumëçka, dashuria nuk është njëra prej tyre…

“Gjyshja duke i lexuar tim vëllai një përrallë, 21 vite më vonë”
“Rikrijuam fotografinë tonë të martesës, pas 25 vitesh”
“2 dekada miqësi”
“Unë, vetëm 2 vjeç dhe gjyshja ime. Sot jam 17”
“Gjyshja dhe vëllai i saj binjak, kur ishin 3-4 vjeç (1940-1941)”
“10 vite shokë”
“Shoqe dhome. Sot, 11 vite më pas, gjërat nuk kanë ndryshuar shumë”
“Ende shokë…”
“Në Ditën e Babait, unë dhe vëllai veshim uniformën e punës së babit tonë. Ka ndërruar jetë 18 vite më parë”
“Unë dhe mikja ime e ngushtë, dikur dhe 16 vite më pas”
“Prindërit e mi, 40 vite dashuri”
“Bashkë”
“10 vite pranë”
“Nga klasa e parë, në diplomim”
“Unë, i vogli i gjyshit”
“8 vite më pas rikrijuam fotografinë tonë të mbrëmjes së maturës, tashmë si bashkëshortë”

Të fundit

Të ngjajshme