“7 Arte” me projekt të ri

5 Shtator, 2019 - 2:10 pm

Organizata “7 Arte” po vazhdon me aktivitetet e saj me një projekt të ri. Shkrimi i dramës për paqen është njëra nga pikat e projektit të tyre, për të cilin po kërkojnë edhe njerëz të rinj.

“Ne po kërkojmë të rinj kreativë për të udhëhequr një punëtori “Playwriting for Peace” dhe njëherit po ofrojmë një grant prej 300 EUR për aplikantin fitues. Shkrimi i dramës për paqen është një ndërhyrje e bazuar në paqe që frymëzon të rinjtë të shprehen në mënyrë krijuese”.

“Ne patëm rastin të udhëheqim seminare inauguruese në Prishtinë këtë verë, dhe duam të sponsorizojmë një puntori tjetër kreative e cila duhet udhëhequr” \KultPlus.com

APLIKONI KËTU!

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd-VQhiAgP-uYTfxq…/viewform

Të fundit

Të ngjajshme