“7 Arte në rrota” po sjell kulturën në zonat rurale të Mitrovicës dhe përtej

21 Shtator, 2023 - 4:00 pm

“7 Arte në rrota”, një programin e ri kulturor dhe edukativ, po sjell kulturën në zonat rurale të Mitrovicës dhe përtej.

Ky rrugëtim filloi me fëmijët e lagjes ‘Tuneli i Parë’. Ata u përfshinë në lojëra të frytshme, shfaqje filmash me tematika mjedisore dhe shprehën talentin e tyre krijues nëpërmjet artit.

Shpejt, ‘7Arte në rrota’, mbështetur nga MKRS dhe UNDP Kosovo do të shtrihet edhe në zona të tjera të qytetit me aktivitete të pasura dhe të frytshme. / KultPlus.com

Të ngjajshme