7 herë Princesha Diana theu rregullat mbretërore të prindërimit

6 Janar, 2021 - 5:25 pm

Princesha e ndjerë Diana është më e njohur për të qenë një figurë rebele por frymëzuese në Mbretërinë britanike. Ajo ka shkelur më shumë protokolle mbretërore se sa mund të mbështetemi në të dyja duart.

Megjithatë, këtu jemi, dekada pas vdekjes së saj, ende duke e mbrojtur dhe duke e përdorur atë si një shembull amë.

Bright Side po ndajmë me ju rregullat mbretërore të prindërve kundër të cilave u rebelua princesha Diana dhe që ende po mishërohen nga djemtë dhe nuset e saj.

Ajo lindi në një spital.

Ajo u dha përparësi fëmijëve mbi detyrat e saj.

Ajo i dërgoi djemtë e saj në një shkollë.

Ajo i mori djemtë në udhëtime zyrtare.

Ajo u foli fëmijëve në sy.

Ajo i ekspozoi princat në jetën e zakonshme.

Ajo mbeti një nënë praktike mbi të gjitha.

Nga gjidhënia e fëmijëve të saj në lindje e deri te marrja e tyre gjatë udhëtimeve dhe rregullimi i orarit të saj sipas atyre të djemve të saj, Princesha Diana është mishërimi i nënës moderne praktike. Një nga citimet e saj të famshme thjesht thotë: “Mos më thirr ikonë. Unë jam vetëm një nënë që përpiqem të ndihmoj”./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme