7Arte hap thirrjen për mbështetjen e 5 artistëve të rinjë nga fusha të ndryshme të artit

5 Prill, 2022 - 5:50 pm

7Arte hapë thirrjen për mbështetjen e 5 artistëve të rinjë nga fusha të ndryshme të artit.

“101 shkallë” është program i promovimit dhe zhvillimit të mëtejshëm profesional për artistët e rinj. Programi përfshinë ofrimin e hapësirës, marketingut, kompenzim për shërbimet e tyre si dhe ofrim të paisjeve të nevojshme për të realizuar performancat dhe projektet e tyre artistike.

Programi synon të përkrahë artistët audio-vizuelë të rajonit të Mitrovicës, me qëllim që të zhvillohen drejt një karriere të qëndrueshme në art.

Afati i fundit për aplikim: 01/05/2022

Linku për aplikim: https://docs.google.com/…/16KNKE2M8c3ZauytpGgGwYrhvtcFi…

Ky aktivitet përkrahet nga programi i Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) ‘EJA Kosovë’, bashkëfinancuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Suedia dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme