9 dhjetori shënon ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit

9 Dhjetor, 2021 - 9:15 am

Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit shënohet çdo vit më 9 dhjetor, transmeton KultPlus.

Kjo ditë shërben si një kujtesë për secilin prej nesh që në mënyrë aktive të flasë dhe të luftojë kundër korrupsionit në jetën tonë dhe në jetën e të tjerëve.

Kombet e Bashkuara e kanë shpallur këtë ditë për të tërhequr vëmendjen ndaj nevojës për të miratuar një qëndrim kundër korrupsionit. /KultPlus.com

Të ngjajshme