Adrian Berisha: Provova me kalu monotoninë me muzikë sikurse italianët, u ankuan kojishit tek policia

16 Mars, 2020 - 9:55 pm

Shkruan: Adrian Berisha

Sot në ora 20:20 fillova me lujtë muzikë për lagjen e kojshitë tonë. Për arsye se po kalojmë në një periudhë të vështirë psiqike si shoqni, u inspirova nga ky gjest të cilin po e perdorin italianet për të kaluar sadopak monotoninë që na ka kaplu për momentin. 

Fatkeqësisht disa kojshi janë anku dhe Policia e Kosovës me detyruan me ndalu muzikën. Gjithsesi mua më mbetet që vendimet dhe keshillat e policisë t’i respektoj e zbatoj, kurse kojshive të cilëve ju kam pengu te ju kërkoj falje. 

Sidoqofte, a mendoni se duhet me lujt cdo natë muzikë nga ora 20:20 deri ne ora 21:00? Ju lutem që nëse jeni pro, komentoni me poshtë me PO.

Faleminderit krejtve dhe ju përshendes me këtë kangë:

Të fundit

Të ngjajshme