займ на карту онлайн потребительский кредит

Akrobatë francezë në Cirkun e Tiranës

14 Shtator, 2019 - 5:30 pm

Në ambientet e Cirkut Kombëtar po zhvillohet një Master Class nga dy akrobatë francezë.

Mbërritja në Tiranë e dy akrobatëve u mundësua nga bashkëpunimi i Ministrisë së Kulturës me Ambasadën e Republikës Franceze në Tiranë.

Master Class u zhvillua në ambientet e Cirkut Kombëtar, ku dy akrobatët francezë së bashku me akrobatët e talentuar të cirkut dhuruan numra akrobacie.

Ky bashkëpunim do të jetë i ndërsjelltë, me shkëmbime idesh dhe eksperiencash midis akrobatëve francezë dhe shqiptarë. /KultPlus.com


Të ngjajshme