Ambasada amerikane në Prishtinë me një porosi për të rinjtë kosovarë: Covidi-19 është i vërtetë

15 Korrik, 2020 - 12:00 pm

Ambasada amerikane ka dalë me një porosi për të rinjtë kosovarë gjatë kësaj kohës kur është rritur përhapja e virusit Covid 19.

Ambasada amerikane, iu ka drejtuar të rinjve me fjalët se e kupton rëndësinë që ka shoqëria për ta, por se takimet me ta t’i bëjnë në mënyrë të mençur, duke vendosur maskat, ruajtur distancën sociale dhe të kujtojnë se kjo bëhet për të mbrojtur të tjerët aq sa edhe veten.

“Covidi-19 është i vërtetë: Rini, ne e dimë se është e rëndësishme të kaloni kohë me shoqërinë tuaj. Por, bëjeni këtë në mënyrrë të mençur! Mbajini maskat, ruajeni distancën sociale dhe kujtojeni se këtë po e bëni për të mbrojtur shoqërinë tuaj aq sa edhe veten. Dhe mos harroni, i pastroni telefonat tuaj mobilë aq shpesh sa edhe i pastroni duart. Ndalonjeni shpërndarjen”, shkruan ambasada amerikane. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme