Ambasadorja Vasak në Gjirokastër, diskutohet bashkëpunimi në fushën e turizmit dhe kulturës

16 Korrik, 2020 - 11:30 pm

Ambasadorja e Francës në vendin tonë, Cristina Vasak zhvilloi një vizitë në Gjirokastër në kuadër të kremtimit të 15-vjetorit të pranimit në UNESCO të qytetit të gurtë.

Në kuadër të kësaj vizite ajo zhvilloi një takim edhe me kryetarin e bashkisë, Flamur Golemi.

Golemi informoi se në takim u diskutua për bashkëpunimin në fushën e turizmit dhe kulturës.

“Sikundër ia shpreha ambasadores, do të ishte vlerë e shtuar për Gjirokastrën nëse Aleanca Franceze do të kishte një qendër edhe këtu. Kjo do t’i shërbente ndërlidhjes më të mirë me kulturën frankofone dhe zbatimit të projekteve konkrete”, u shpreh ai.

Të fundit

Të ngjajshme