Anila Hyka Smorgrav, një nga 21 gratë e titullit “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë”

30 Nëntor, 2019 - 8:30 pm

KultPlus deri më 12 dhjetor kur edhe është Mbrëmja Gala e çmimeve “Zonjat që bëjnë Shqiptarinë, do të prezantojë çdo ditë nga një grua që do të merr këtë titull në Tiranë.

Anila Hyka Smorgrav është një ndër 21 zonjat që do të merr titullin Zonja që bën Shqiptarinë nga Albanian Excellence, shkruan KultPlus.

KultPlus, deri më  12 dhjetor do të prezantojë çdo ditë nga një portret zonje, që do të marrin këto çmime në Gala Mbrëmjen në Tiranë, në Hotel Mak Albanian Hotel.

Anila Hyka Smorgrav , mes teknologjisë digjitale dhe shoqërisë civile

Posti aktual: Enagement Director- drejtues projektesh tenderash per kontrata min 15m€ në Orange Business Services (pjesë e Orange Group) në Departamentin

e Bizneseve të mëdha. Ky department menaxhon mbi 170 klientë francez dhe korporata internacionale që i kalojnë shifrat vjetore kontrakuale mbi 2 bilion €.

Një eksperiencë prej më shumë se 25 vjetësh në mjedise të ndryshme sociale dhe ekonomike në vende të ndryshme të Europes dhe USA. E specializuar në sektorin e telekomit dhe IT, managim projektesh dhe negocim te sukseshëm kontratash me vlera mbi 15m€ , strategji transofrmimi digjital të ndërrmarrjeve si dhe zhvillimit të produkteve të reja, ajo ka marrë pjesë aktivisht në një numër të madh projektesh internacionale në më shumë se 5 vende të botës. Ajo ka punuar intensivisht si për sektorin privat ashtu dhe për sektorin publik në fushën e zhvillimit te platformave IT infrastrukturës në atë të Telekomit, edukimit, si dhe në sektorin jo-fitimprurës. Ajo ka jetuar dhe punuar në Shqipëri, Norvegji, USA, France, Zvicër dhe Qipro.

Krahas jetës profesionale, Anila është ̈aktive në aktivitete sociale dhe humanitare, qoftë në nisma të mbështetura nga Fondacionet e kompanive ku ajo ka punuar. Nisma të cilat janë të lidhura me promovimin e femrës në teknologji, për të rejat në shkollat e mesme, si dhe në mbështetjen në edukim të të rinjve në zona të defavorizuara./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme