“Arbeit an Europa” për herë të parë me konferencë në Kosovë, “Kufijtë dhe Evropa” temë e diskutimit

14 Shtator, 2023 - 1:55 pm

“Arbeit an Europa” organizatë evropiane me seli në Gjermani, për herë të parë po vjen në Kosovë, përkatësisht me konferencën “Kufijtë dhe Evropa”, që do të mbahet në ambientet e Kosova 2.0 në Prishtinë, shkruan KultPlus.

Debati publik mbi temën e kufijve dhe si ndryshojnë kufijtë në perceptimin tonë, do të mbahet më 16 shtator, prej orës 19:30.

Organizatorët kanë ka njoftuar se pjesëmarrja në këtë debat është e hapur për të gjithë, dhe ky event është ndihmuar edhe nga Kosova 2.0./ KultPlus.com

Të ngjajshme