Arnold Schwarzenegger flet për ndryshimet klimatike: Do të asgjësohemi

2 Korrik, 2021 - 9:30 am

Arnold Schwarzenegger ka paralajmëruar se planeti mund të “eliminohet” nga ndryshimet klimatike nëse nuk ndërmerren veprime.

Ylli i “Terminatorit” e ka krahasuar kërcënimin nga ndryshimet klimatike me shkatërrimin në filmin e tij siç ndodhë, teksa insistoi se njerëzit janë të hutuar kur vjen puna te çështjet mjedisore sepse “nuk ka shpresë” për botën.

“Askush nuk do të investojë sasi të mëdha të parave në një film që s’ka shpresë. Megjithatë, shpesh dëgjoj ambientalistë që flasin për kërcënimin real të ndryshimit të klimës…ne do të eliminohemi”, ka thënë ai.

Arnold i ka kushtuar rëndësi çështjeve mjedisore që prej një dekade dhe ka nxitur njerëzit të fokusojnë energjinë e tyre për mbrojtjen e mjedisit. / Koha.net / KultPlus.com

Të ngjajshme