Asociacioni Kulturanova nga Novi Sadi hap thirrjen për dy aktorë për të marrë pjesë në projektin “Rajoni nga perspektiva ime”

7 Maj, 2022 - 5:00 pm

Asociacioni Kulturanova nga Novi Sadi ka hapë thirrjen për dy (2) aktore/ë për të marrë pjesë në projektin “Rajoni nga perspektiva ime”.

Pjesëmarrja do të rezultojë me pjesëmarrje në prova në Prishtinë më 17, 18, dhe 19 maj 2022, me një prezantim publik në Prishtinë më 19 maj. Një tjetër prezantim publik do të mbahet jashtë Prishtinës më 20 maj, kurse më 21 maj në Novi Sad/Serbi, dhe më 22 maj në Kikinda/Serbi.

Prezantimet në Prishtinë dhe Novi Sad do të zhvillohen në kuadër të projektit “Shumë perspektiva, shumë përvoja: Histori gojore” që përmban tryeza të rrumbullakëta dhe konferenca në vendet e lartpërmendura.

Njohja në nivel të mirë e gjuhës angleze (apo boshnjake, kroate apo serbe), është e domosdoshme për të qenë pjesë e kësaj performance.

Aktoret dhe aktorët e përfshirë në këtë projekt do të paguhen 400 dollarë bruto. Të gjitha shpenzimet e transportit dhe akomodimit do të mbulohen nga organizatori.

Aktoret dhe aktorët duhet të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në emailin: [email protected] më së largu deri më 10 maj, 2022. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme